Animationsvideo

Det bliver sværere og sværere at fange folks opmærksomhed.

Vi bliver bombarderet med en masse information konstant, mere end nogensinde før, og af samme årsag bliver vi alle mere kræsne med hvilke annoncer og generelle reklamer, der får vores opmærksomhed.

Du kender det sikkert selv. Du scroller ned af din Facebookprofil, eller tjekker folks historier på Facebook eller Instagram, og langt de fleste reklamevideoer du bliver mødt af undervejs, får ikke mere end et par sekunders opmærksomhed fra din side, før at du er hoppet videre igen.

Det er vigtigere end nogensinde, at skille sig ud fra mængden og skabe hurtig og konstant blikfang. ((Samt det kan skabe et behov hos en kunde som sekundet inden var ikke eksisterende))

Et billeder siger mere end 1000 ord

En animationsvideo er perfekt til at formidle et budskab til dine kunder. De seneste år er flere og flere virksomeheder gået over til at bruge animationer fremfor traditionelle videoer. Og det viser sig at i mange tilfælde opfanges budskabet bedre ved brug af animationer.
Med en animationsvideo, har du mulighed for at få fængende content, som kan laves så visuelt skævt, men samtidig seriøst, at du kan komme ud med et længere budskab omkring dit firma, dine ydelser eller produkter, på en måde, hvor at du via animationsvideoen, kan få meget mere værdi for dine annoncer på eksempelvis de sociale medier.

Animationsvideo kan i bedste tilfælde skabe et behov hos en kunde, som sekundet inden din video gik i gang, var ikke-eksisterende.

På samme vis kan en animationsvideo skabe mere værdi, når den bruges til din hjemmeside. Hvordan?
Svaret er simpelt, til at fastholde kunderne på din hjemmeside, når de først har fundet vej derind.
Jo længere tid en kunde er på din hjemmeside, jo større er sandsynligheden for at kunden vælger at gå det afgørende skridt og tage henvendelse til dig, eller foretage et køb.

Tag kontakt til os her, og lad os høre om dit firmas budskab.

Er du også interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder og potentiale med en animationsvideo

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon eller email