Foldby Autoteknik – Case

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord..
Så hvad gør en video så?

Vi har været ude og besøge nogle af vores stolte samarbejdspartnere, som har vist os tilliden, til at stå for hele deres digitale tilstedeværelse, med både hjemmeside og dertilhørende markedsføring.

Man kan her se hjemmesiden, vi har udviklet til dem:
https://foldby-autoteknik.dk/

Herunder ses videoen, hvor du kan høre fra kunden selv, hvordan de har oplevet samarbejdet med I-Vækst. Hvordan vi har leveret til dem, hvordan de ser os, skille os ud fra mængden af andre bureauer, hvor de desværre kun har haft dårlige erfaringer.

Når vi snakker med, i særdeleshed mindre firmaer, er der mange der ved, at deres firma har et stort uforløst potentiale i den digitale verden, der hvis det bliver forløst, kan betyde en fantastisk fremtid. En fremtid, hvor drømme, ambitioner, vækst, øget omsætning og bedre bundlinje, hver i sær er muligt, at opnå.

Dog, er der desværre bare rigtig mange, der holder sig tilbage fra at springe ud i det, grundet dårlige erfaringer. Enten dårlige erfaringer med andre bureauer, der som Foldby Autoteknik, var mærket på egen krop, eller fordi man har hørt skrækhistorier fra andre.

Skrækhistorier om, at der fra en hurtig sælger er blevet lovet guld og grønne skove, men man har stået tilbage med en halvfærdig løsning, en urimelig lang bindingsperiode, og leasingaftaler på sine løsninger..

Det vil vi, hos I-Vækst få ændret på!

Hør her, hvad Morten har at sige om, hvorfor han valgte at gå med os, til trods for de lå i ikke bare én, men i 2 længerevarende bindingsperioder med andre bureauer, der ikke havde indfriet deres forventninger.