Google Ads

Google Ads, er den øverste del af Google, den første del, som du selv og endnu vigtigere, dine kunder ser.

Der er mange store fordele forbundet med Google Ads!

For det første, er annoncerne, det første kunderne ser, uanset om de sidder på en computer, eller en mobil. Derudover, kan vi som din samarbejdspartner, give dig en mærkbar effekt via Google Ads hurtigt, hvor det oftest tager væsentligt længere tid, at mærke effekten af SEO.

Google Ads annoncering

Hvad er PPC?

Mange firmaer omtaler denne del som PPC, som betyder Pay-Per-Click.
Direkte oversat og med en kort forklaring, betyder det, at du ved denne del betaler for hvert klik der kommer, når dine kunder rammes af dine annoncer og derfra lander på den del af din hjemmeside/webshop, som omhandler den ydelse eller produkt, som kunden har søgt på, på Google.

Vi er certificeret i følgende

Google Ads
Search

Google Ads
Measurement

Google Ads
Display

Shopping Ads
Certification

Google Ads annoncering

Sådan fungere Google Ads

Ved Google Ads, har man et dagligt/ugentligt budget der går direkte til Google, som aftales på forhånd, ud fra dine ønsker og behov, kapacitet og selvfølgelig firmaets økonomiske situation. Dette budget, kan ikke overskrides. Her kan man efter fælles aftale, skrue op eller ned for budgettet, afhængig af hvordan dit firmas situation udvikler sig hen over tid.

Noget af det geniale ved Google Ads, er at du selv kan styre tempoet! Jo flere penge du “spytter i maskinen”, jo flere henvendelser får du. Her vil vi fra start lige så vel, som at vi løbende vil gøre det, snakke sammen omkring, hvad din kapacitet er, for at have den bedst tænkelige fyldte kalender. Hvilke lokationer/opgaver/kunder/salg, du helst ser at du får flere af, og meget mere. Altsammen for, at du i sidste ende, kan få det absolut bedste afkast ud af dit markedsføringsbudget.

Her handler det for os og for dig om forventningsafstemning!
Vi skal i fællesskab regne baglæns.

Lad os give dig et eksempel

*Hypotetisk eksempel. Potentialet kan variere meget fra branche til branche, og der kan være stor forskel på klikpriser i forskellige geografiske områder.

Hvis du er håndværker og du skulle bruge 3.000kr. om måneden ikke på os, men direkte til Google. Vi ved, ud fra analyser foretaget omkring din branche ift. konkurrence, klikpriser, geografisk potentiale mm. at vi burde kunne skaffe dig 20 henvendelser om måneden på præcis de opgavetyper du helst ønsker at få henvendelser på i din forretning, hvor mange af de henvendelser forventer du at lande, så de også bliver til kunder i din forretning? Hvad giver den gennemsnitlige kunde dig i omsætning? Hvad giver den dig type opgave dig i gennemsnit i avance? Hvis du ligesom de fleste andre, kan se, at det kan være med til at gøre dit firma stærkere både ift. opgavetyperne, tid, geografi og vigtigst af alt økonomi, så lægger vi en plan for, hvordan du kan komme i mål på bedst mulig vis, med dine ønsker.

Google Ads annoncering

Hjælp til at forstå Google Ads

Hos I-Vækst vil vi gerne hjælpe dig til at forstå hvad Google Ads annoncering er, så du kan forstå potentialet deri. Google Ads blev førhen kendt som Google AdWords, og er Googles annonce-platform. Google Ads er en af de simpleste markedsføringsformer, og på samme tid også en af de mest avancerede. Mange får hjælp til Google Ads, da det er disse annoncer som du finder øverst i søgeresultaterne på Google, og kan derved være en fantastisk eksponering for din virksomhed. Det er dog ikke så lige til som man skulle tro.

Læs mere

Derfor står vores virksomhed, I-Vækst, til rådighed for at kunne hjælpe dig med at dominere Google Ads annoncering. Der er nemlig mange punkter i en kampagne som skal optimeres, før man for alvor kan mærke den høje performance der er at finde i det såkaldte Google Ads univers.

Med denne platform er det muligt at udarbejde annoncer til brugere, der benytter sig af specifikke søgeord eller har en bestemt søgeadfærd. Kort fortalt betyder det, at dine produkter såvel som ydelser ender med at dukke op, når brugerne søger på ord, som er relevante i sammenhæng med din virksomhed.

Der findes naturligvis en stor del af forskellige annonce typer, og forvirringen kan vokse sig stor. Kontakt vores team hos I-Vækst, og få investeringsværdig rådgivning, som kan hjælpe dig og din virksomhed til at udføre de helt rette Google Ads annoncer.

Hvordan foregår Google Ads annoncering?

Google Ads annoncering er en forholdvis billig og hurtig måde, når det omhandler at få øget synligheden af din virksomhed. I modsætning til Google SEO, går Google Ads annoncerings-processen hurtigere, og omkostningen følger i sammenhæng med de x-antal klik som annoncen modtager.

Google Ads annoncerings-processen foregår bedst ved at huske de forskellige faktorer der skal gå op i en højere enhed, for at skabe de bedste og mest succesfulde kampagner. Disse faktorer omhandler gode annoncer, optimal kontostruktur, positive søgeord, budgivning mm. Det er altså ikke sandsynligt med et positivt resultat, hvis kun en af disse er succesfulde. Med Google Ads annoncering kan man ikke udelukkende nøjes med at skrive en god annonce, hvis din bagvedliggende kontostruktur ikke er optimal. På samme måde er kontostrukturen afhængig af at dine udvalgte søgeord er relevante for dine produkter. Søgeordene afhænger af din budgivning i henhold til hvordan det enkelte søgeord performer, og den perfekte budgivning spiller ingen rolle, hvis ikke at du har gode annoncer som kommunikerer dit budskab ud.

Google Ads annoncering er ikke det letteste at forstå og det kan være en kringlet verden at begå sig ud i hvis man ingen erfaring har med det på forhånd. Det er også meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, hvad der passer bedst af annoncetype for at kunne skabe succes i deres markedsføring. Nogle virksomheder har et primært fokus, mens andre fokuserer på et mix. Hos I-Vækst står vi klar til at vifte forvirringen væk, og udarbejde den perfekte strategi for Google Ads annoncering til præcis din virksomhed! Kontakt os på telefon, E-mail eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Hvorfor bør du investere i Google Ads annoncering?


Markedsføring kan udføres på mange forskellige måder, både fysisk og online. Især den online tilstedeværelse bliver kun brugt mere og mere af os alle, uanset alder, køn, etnicitet og meget mere. Den online verden er blevet et samlested for alle. For at skabe den nødvendige vækst for din virksomhed, bør du derfor investere i Google Ads annonceringer.

Dette gør, at du kan række ud til nye kunder, og ved at investere i dette, investerer du samtidig i din virksomhed. Med Google Ads annoncering får du mulighed for at målrette dine annoncer, så de rammer den relevante målgruppe.
Med Google Ads annoncering, er det muligt at anvende forskellige målretningsmetoder, for at kunne nå ud til potentielle kunder, når der bliver søgt efter din virksomheds tjenester eller ydelser.

Simpelt sagt, er det ovenstående kun få ud af ekstremt mange fordele der følger af Google Ads annoncering. Gør dig selv og din virksomhed en tjeneste, og invester i jeres fremtid.

Hvem kan hjælpe når det kommer til udførelsen Google Ads

Har du med din voksende forståelse for Google Ads annoncering indset, at du og din virksomhed ikke kan være foruden – og mangler professionel hjælp til det? Måske du længe har vidst de fordele der kan høstes i Google ads, men ikke helt har haft den rette mavefornemmelse for hvem du skulle føre et godt samarbejde med?

I alle disse tilfælde er svaret meget simpelt, I-Vækst. Svaret ligger hos vores virksomhed, I-Vækst, som besidder over 10 års erfaring inden for den konstant udviklende verden af digital markedsføring, samt hjemmesideudvikling. Hos os er der 100% garanti for at du begår dig ud i et samarbejde, hvor du vil modtage den helt rette hjælp til Google Ads, og opleve en kæmpe drivsenergi som fokuserer på at løfte dig og din virksomhed op til et rekordslående niveau.

Kontakt I-Vækst for at få den optimale hjælp til Google Ads, og mange flere vigtige komponenter på vejen mod succes.

Er du også interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder og potentiale for at få indfriet dine drømme via Google Ads

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon eller email