Google

Verdens største søgemaskine, eller set som forretningsmand, markedsplads: Google.

Hvad enten du driver et firma i håndværksbranchen, et værksted, advokatkontor, revisor eller en digital forretning som en webshop, eller noget helt andet. Kan du med rette stille dig følgende spørgsmål:

Hvad gør dine kunder, som ikke har kendskab til dig og dit firma, hvad enten det er når de har brug for at få udført et stykke arbejde, få den korrekte rådgivning, købe et specifikt produkt og meget mere, som lige præcis er den type arbejde du er knalddygtig til i din virksomhed, hvis de ikke på forhånd, kender én der kan hjælpe dem i mål med deres ønsker?

De Googler det!

Hvor stor er Google?

Google er den mest velkendte søgemaskine i verden og de fleste danskers “Go to” søgemaskine. På verdens plan antages det er der bliver foretaget 5.5 milliarder søgninger på Google hver eneste dag.

De tager telefonen op af lommen, eller sidder sig ved computeren, går på Google og søger på de konkrete ord, der beskriver den service/produkt de har brug for. Ses dit firma i toppen af Google, i det geografiske område, der er bedst for lige netop din forretning, (hvis det ikke er en digital forretning du driver) så kommer kunderne helt af sig selv. Hvis dit firma ses i toppen af Google, og kunderne bliver mødt af en professionel, lækker og tryghedsskabende hjemmeside, så kan du være helt sikker på, at du får flere af de fede opkald, de dejlige mails i indbakken, og vigtigst af alt, flere penge i kassen!

Din opgave herfra, er at give de nye potentielle kunder der henvender sig, den rigtige rådgivning, få landet dem, så de også bliver til kunder i din butik og derefter gøre hvad du gør bedst, udføre et godt stykke arbejde.

Det lyder lettere sagt end gjort. Det kræver professionelt arbejde, hvor resultaterne der skabes, er afhængige af de kompetencer og den tid, der bliver lagt i dig som kunde. Den rigtige rådgivning, er Alpha Omega, for succes. Markedsføring på Google er et håndværk på lige fod, med det fysiske håndværk, at opnå de fantastiske resultater der er muligt for enhver. Det kræver også, at du har en lækker hjemmeside, der lever op til nutidens standarder, ellers risikerer du, at projektet er sikker på at fejle, før du overhovedet er kommet i gang.

Vi sætter en ære i, altid at give dig den rådgivning, der matcher dine ønsker, dine fremtidsambitioner, samt din nuværende økonomiske situation.
Kontakt os i bunden ved enten at udfylde kontaktformularen, også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, eller tag direkte kontakt til os på vores telefonnummer og lad os tage en uforpligtende snak, omkring om og hvordan vi kan hjælpe dig til at indfri dine ønsker og dit firmas potentiale via Google.

Er du allerede nu interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder og potentiale for at få indfriet dine drømme via Google

Ellers læs mere om de 2 kategorier Google kan opdeles i, og bliv klogere på dem på en nem forståelig måde, og find ud af, hvad du tænker, at der passer bedst til dit behov.

Du har nok hørt om det før, men lad os gøre dig klogere på Google på en nem og forståelig måde.

Google kan groft deles op i 2 kategorier:

Google Ads

Læs mere om Google Ads

Google (SEO)

Læs mere om søgemaskineoptimering

Er du også interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon eller email