Nordic Food Service – Case

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord..
Så hvad gør en video så?

Vi har været ude og besøge nogle af vores stolte samarbejdspartnere, som har vist os tilliden, til at stå for hele deres digitale tilstedeværelse, med både hjemmeside og dertilhørende markedsføring.

Man kan her se hjemmesiden, vi har udviklet til dem:
https://nordicfoodservice.dk/

Herunder ses videoen, hvor du kan høre fra kunden selv, hvordan de har oplevet samarbejdet med I-Vækst. Hvordan vi har leveret til dem, fremtidsplanerne og hvad det har givet dem af omsætning..

Pssst. Kan allerede nu afsløre, at de lavede mere end 250.000kr. i landede ordre, den første måned vi var i gang!! Dette med et budget på 6.000kr. på måneden, der går ubeskåret til Google.

Nordic Food Service, havde forinden de etablerede samarbejdet med I-Vækst, lagt flere af deres markedsføringskroner i alt fra lokale medier, aviser og magasiner, men havde via egen undersøgelse, fundet frem til, at mere end 90% af deres kunder, aktivt søger efter et firma som deres! Selvfølgelig, via Google.

De havde et mindre setup med hjemmeside og SEO i forvejen, men som så mange andre har erfaret, er den ekstremt billige løsning, typisk en løsning, der heller ikke giver noget indtægt.

Det har vi nu fået lavet om på i fællesskab.

God fornøjelse.