Om I-VÆKST

Hos I-Vækst har du altid ét direkte nummer til dine faste kontaktperson, samt både den eventuelle projektleder og marketingsmedarbejder, der løbende arbejder på, at skaffe dig og din virksomhed de bedste resultater. Der er månedlige opfølgninger, for at evaluere på hvad der går godt, hvorhenne der kan forbedres, samt for hele tiden at have fingeren på pulsen i forholds til dig og din forretning.

Samtidig ser vi hos I-Vækst ikke vores kunder som kunder, men i stedet som samarbejdspartnere. Da den eneste måde vi kan opnå succes på, er ved først og fremmest, at skabe succes for vores samarbejdspartnere.

Hos I-Vækst har vi samlet et team af kompetente, nytænkende og erfarne eksperter med over 10 års erfaring. Ikke kun med kompetencer inden for professionel opbyggelse af hjemmesider, salgskanaler og markedsføring, men vigtigst af alt nogle mennesker der ikke kun kender vores kunder, men som også har bredt kendskab til vores kunders kunder.

På den måde oplever vi at skille os ud fra mængden, da vores kendskab til de forskellige brancher er utrolig bred, hvilket er altafgørende når vi snakker målrettet markedsføring for den enkelte virksomhed.

“Vi ser ikke vores kunder som kunder, men som samarbejdspartnere. Lad os sammen skabe succes”

Jacob Christian Krüth

Adm. Direktør

Quyen Vu

Projektleder

Nitiya Lihn

Marketingchef

Tag det første skridt mod din succes

Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald, og lad os høre omkring dine fremtidsønsker.

Når du sender denne formular, bruger vi dine oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også kontakte dig flere gange efter din henvendelse for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til din tilfredshed. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger til dig, forud for et salg. Vi gemmer din henvendelser på en sikker server i optil 5 år, hvorefter vi sletter den.