Online markedsføring

Hvad er online markedsføring og hvordan kan det hjælpe lige præcis min forretning?

Menupunktet her er en let beskrivelse af hvad online markedsføring er, hvorfor så mange har succes med det i dag, og hvad det kan gøre for præcis dit firma.
Online markedsføring er både nutiden og fremtiden, lad aldrig dig selv eller andre bilde dig andet end.

Hele verden over og i særdeleshed i Danmark, bliver vi mere digitaliserede og både på godt og ondt – mere og mere afhængige af vores telefoner, computere, tablets osv. Med det forbundet også mere afhængige af Sociale Medier som Facebook, Instagram og ikke mindst verdens største søgemaskine som Google. Det kan du vende til din fordel, til at skabe vækst og kæmpe værdi for dit firma!

Det fede ved netop dette, er at vi i dag er i stand til at målrette din markedsføring, så du får henvendelser på præcis de opgaver, i præcis den geografi, generere flere salg af de produkter du har den højeste fortjeneste på, sagt med andre ord, kan du få mere af det der er bedst for netop din forretning.

Hvis du kan relatere til én eller flere af følgende ønsker for din virksomhed, så klik her

  • Du ønsker at vækste dit firma, og tage det til nye højder.
  • Du ønsker flere specifikke opgaver med henblik på bedre avance.
  • Du ønsker mere lokalt arbejde med henblik på at effektivisere din arbejdstid, eller få mere fritid uden for arbejdet.
  • Du ønsker flere besøgende på din hjemmeside/webshop med henblik på flere henvendelser eller salg.

Google

Hvis du kan relatere til én eller flere af følgende ønsker for din virksomhed, så klik her

  • Du ønsker at brande din virksomhed, så du får et mere velkendt navn.
  • Du ønsker at dine potentielle kunder eller samarbejdspartnere, skal være bedrevidende omkring de spidskompetencer du besidder.
  • Du ønsker mere digital tilstedeværelse, med flere opslag og content på dine Sociale Medie profiler.
  • Du ønsker mere digital tilstedeværelse, med flere opslag.

Facebook / Instagram

Hos I-Vækst kan du få den rette hjælp til markedsføring

Hos vores virksomhed, I-Vækst, kan vi garantere at du modtager den helt rette hjælp til markedsføring. Vi er en stolt virksomhed med over 10 års erfaring inden for udvikling af hjemmesider og markedsføring.

Hos I-Vækst kan du regne med altid at have et direkte nummer til din faste kontaktperson, samt både til din eventuelle projektleder og marketingsmedarbejder.

Læs mere

Vælger du os til at hjælpe med din markedsføring, kan du regne med at der løbende bliver arbejdet engageret og hårdt på at skaffe dig og din virksomhed de bedste resultater. Hos os ser vi samtidig ikke vores kunder som kunder, men i stedet som samarbejdspartnere. Hos os måler vi udelukkende vores succes på baggrund af den succes vi skaber for vores samarbejdspartnere.

Vores eksperter har ikke kun kompetencer inden for professionel hjemmeside opbygning, markedsføring og salgskanaler, samt kendskab til kun vores kunder, men vigtigst af alt har de også bredt kendskab til vores kunders kunder. Du finder den bedste hjælp til markedsføring hos I-Vækst. Du er vores første prioritet. 

Du kan derfor trygt efterlade dine bekymringer hos os, og finde den rette hjælp til markedsføring i hænderne på vores team af kompetente, nytænkende og erfarne eksperter.

Grunde til at få hjælp til markedsføring

Med den digitale tidsalder er online markedsføring blevet uundværligt, hvis din virksomheden skal kunne klare sig godt. Nyere teknologi spiller nu en essentiel rolle i hverdagen hos størstedelen af forbrugere. Dette medfører også stigende krav, og for at kunne leve op til disse, er det essentielt at markedsføre sig online. I samarbejde med vores digitale markedsførings bureau, hjælper vi dig og din virksomhed med at vækste. 

Med dette i tankerne er det også vigtigt at huske på, at dette også medfører en større sværhedsgrad i at kunne skille sig ud i de massive informationsstrømme man finder online – og dette er præcis grunden til, at online markedsføring spiller en kæmpe rolle. Lad os hjælpe dig med markedsføring, og se din virksomhed vækste med rekordfart. 

Ja, det hele kan godt lyde meget kringlet, og det er netop grunden til at vi tilbyder hjælp til markedsføring. Tag imod vores virksomheds hjælpende hånd, og oplev vores store passion for vores arbejde. Ved at få vores hjælp til markedsføring vil i kunne mærke at vi gør en dyd ud af, at rådgive de rigtige løsninger til vores samarbejdspartnere.

 

Derfor skal du vælge I-Vækst til at hjælpe dig med markedsføring

Hos I-Vækst gemmer vi ikke vores kundskaber væk. Med et kompetent team og over 10 års erfaring inden for udvikling af online hjemmesider, samt vores ekspertise indenfor markedsføring, kan du forvente den helt rette hjælp til markedsføring af din virksomhed. Tag din virksomhed til nye højder med en skræddersyet strategi for Facebook markedsføring, Google Ads eller SEO.

Hos vores virksomhed sørger vi for månedlige opfølgninger, for at evaluere på hvad der går godt, hvor der kan optimeres og forbedres, samt for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til dig og din forretning.  

Står du derfor på bar bund med at finde hoved og hale i din markedsføringsstrategi, og overvejer at skaffe hjælp til markedsføring af dit næste projekt og/eller virksomhed, så står vi klar på aftrækkeren til at hjælpe dig og din virksomhed med en specifik, professionel og konstant udviklende markedsføringsstrategi.

Når det omhandler hjælp til markedsføring bør man aldrig spare. Vælger i I-Vækst til at hjælpe med at letteregøre denne proces, kan vi garantere jer, at vi er en af de bedste investeringer i kan gøre jer.

Eftersom at vores team har et bredt kendskab til vores kunder samt vores kunders kunder, gør denne kvalitet at vi kan skille os ud fra mængden, da vores kendskab til de forskellige brancher rækker utrolig langt. Dette er altafgørende når det kommer til målrettet markedsføring for den enkelte virksomhed.

Investeringer på de rigtige aspekter er altafgørende. Vi står derfor hos I-Vækst altid parate til at kunne hjælpe dig med den helt rette markedsføring, og dermed løfte vægten fra jeres skuldre.

Er du også interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder for online markedsføring?

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon eller email