Professionel hjemmeside

Aldrig har det været vigtigere med en professionel hjemmeside, der sender det rigtige visuelle såvel som tekniske signal udadtil.

Tænk på at din hjemmeside, er det første som potentielle kunder uden kendskab til dig i forvejen bliver mødt af, når de finder frem til dig på den ene eller anden vis på internettet. På samme vis, potentielle samarbejdspartnere der kan gavne din virksomhed.

Hvis din hjemmeside virker sløset, forældet eller uprofessionel, hvordan skal du så forvente, at de gider at tage kontakt til dig?

Hvad er responsivt?

Responsivt betyder at din hjemmeside er lavet så den fungere både på en almindelig computer, en tablet og på mobiltelefonen. Det er utrolig vigtigt at din hjemmeside er nem at bruge på mobile enheder, da Google bedømmer ud fra det.

Prøv vores prisberegner og få en estimeret pris på en hjemme. 

Den passive måde, hvor hjemmesiden kun bruges som et form for visitkort.

Hvis du ingen penge bruger på annoncering, eller anden form for markedsføring der leder nye kunder hen på din hjemmeside, kan en lækker hjemmeside stadigvæk skabe god værdi for dig.

Hvor mange af dem der får dig anbefalet af dine nuværende kunder, samarbejdspartnere etc. tror du, lige har et behov for at tjekke dig ud via din hjemmeside, inden at de lytter til anbefalingen, om at lige præcis dit firma kan hjælpe dem med at få løst deres behov.

Hvis den så omvendt ikke lever op til kvaliteten i dit arbejde, dit ry og renomé, hvor mange kunne du så forestille dig falder fra, og i værste tilfælde ender hos konkurrenten i stedet?

 

Den aktive måde

Den aktive måde kan beskrives, som en dygtig sælger der arbejder for dit firma, præcis i det tidspunkt dine kunder besøger din hjemmeside..

Når du bruger penge på annoncering, får du selvsagt langt flere besøgende til din hjemmeside. Vigtigst af alt, ved den rette form for annoncering, relevante besøgende til din hjemmeside, dem som også potentielt set, kan blive til gode kunder i forretning.

Her er det om muligt, endnu vigtigere med en moderne hjemmeside, der sender det rigtige visuelle, såvel som kommunikative signal. De har nemlig fundet vej til lige præcis din hjemmeside af én altoverskyggende årsag, de har et behov, som du har kompetencerne til at løse for dem!

Man siger, at 1 år i den virkelige verden, svarer til ca. 5 år i den digitale verden, så er din hjemmeside ved at være forældet, eller har du slet ikke en hjemmeside endnu, så har gevinsten der kan hentes ved en professionel hjemmeside, aldrig været større end den er nu.

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, og lad os tage en snak omkring hvad dine ønsker til en hjemmeside er, som kan repræsentere dit firmas kompetencer, værdier og meget mere, på absolut bedst mulig vis.

Hvad indebærer hjemmeside udvikling?

En hjemmeside er et domæne hvor du og din virksomhed har jeres helt eget sted på internettet. Det er fuldstændig op til jer at bestemme over design og indhold. Her  møder brugere jer online, og der dannes vigtige førstehåndsindtryk. Hjemmesiden kan nemt og hurtigt formidle virksomhedens formål, til brugerne.

Hjemmeside udvikling kan bestå af alt fra oprettelsen af en hjemmeside til synliggørelsen af hjemmesiden, via SEO.

Læs mere

Når du er igang med at udvikle din hjemmeside, kan du starte med at stille dig selv nogle elementære spørgsmål. Det kan være med til klart og tydeligt at klargøre dit formål med hjemmesiden. Spørgsmål såsom, hvad du egenligt vil vise og fortælle dine besøgende? Hvad kan man som besøgende på din hjemmeside? Hvad vil du opnå med den trafik der kommer til hjemmesiden?

Der ligger altså mange forskellige elementer til grundlag for hvad hjemmeside udvikling kan indebære. Det er ikke altid lige let at danne sig et overblik og få skabt den røde tråd i processen. Derfor sidder vores team af specialister hos I-Vækst klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Lad os hjælpe dig med din hjemmeside udvikling. I-Vækst er et all around digital markedførings bureau, der kan hjælpe dig med at skalere din virksomhed ved hjælp af SEO og Google Ads annoncering

 

Hvorfor er hjemmeside udvikling en god mulighed?

Det er ikke nok udelukkende at oprette en hjemmeside. Har du valgt et domæne som repræsenterer din virksomhed gennem en velbygget hjemmeside, kan det bane vej for virksomhedens vækst. Derfor yderst vigtigt konstant at være observant på at udvikle jeres hjemmeside.  

Ligesom alt andet online, kan en hjemmeside indsamle data i forbindelse med dine besøgende og dine kunder. Dette data kan bruges når det kommer til markedsføring. Hvad end det er via Facebook markedsføring, Google ads eller andre sociale medier. På den måde kan virksomheden sørge for at holde væksten kørende.

Når du er igang med din hjemmeside udvikling, er det oplagt at investere i en samarbejdspartner, som specialiserer sig i SEO. Dette kan være med til at øge indtjeningen og skabe vækst på den langsigtede plan.

SEO sørger for at din virksomhed er opdateret i forhold til brugerne. Derudfra kan man udarbejde SEO tekster, og sørge for at virksomheden kommer til syne, på første side, når potentielle kunder Googler relevante søgeord.

Hjemmeside udvikling kan derfor skabe en kæmpe potentiel vækst for virksomheden, og forøge indtægterne. For ikke at gå glip af denne mulighed, står vi klar hos I-Vækst til at guide dig og din virksomhed.

 Vi ser frem til at få dig som samarbejdspartner.  

 

Hvor kan man få hjælp til hjemmeside udvikling?

Kunne du tænke dig at modtage hjælp til hjemmeside udvikling? Øge væksten i din virksomhed? Forhøje dine indtægter? Nå ud til den helt rette og specifikke kundegruppe? Design og udvikling? Vedligeholdelse eller synliggørelse af din hjemmeside, samt mange flere fordele? Men det står måske ikke klart for dig, hvem der egenligt kan hjælpe med dette, og hvem den rette samarbejdspartner kunne være?

Vi mener at du allerede har fundet din helt rette samarbejdspartner.

Hos I-Vækst har vi ikke blot 10+ års erfaring med hjemmeside udvikling og markedsføring. Vi har store ambitioner. Med I-Vækst ved din side, kan du regne med et team som sætter sig grundigt ind i din forretning. Vi udfører dybdegående analyser med henblik på at vækste din virksomhed så meget som muligt.

Med kombinationen af vores ekspertviden indenfor al markedsføring, og vores ambition om at skabe vækst for din virksomhed, er I-Vækst din oplagte samarbejdspartner. 

Hos I-Vækst kan du få hjælp til alt fra hjemmeside udvikling, Google SEO, Google, Facebook og Instagram ads. Vi tilbyder optimering med fokus på målet om at vækste, og tilbyder selvfølgelig rådgivning hele vejen igennem.

Vi har store ambitioner, har du? Bliv samarbejdspartner med I-Vækst, og tag det første skridt mod din succes.

Er du også interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder for en professionel hjemmeside

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon eller email