De Sociale Medier / Facebook & Instagram Ads

Her har du potentielt set mulighed for, at komme ud med dine reklamer og budskaber omkring dit firma eller produkt, til mere end 3 millioner myndige danskere!

Medmindre du er Jysk, Bilka eller lignende, er det selvfølgelig ikke hverken tanken, eller nogen specielt gennemtænkt plan, at skulle ramme alle. Formålet med annoncering på de sociale medier, handler om, at ramme de relevante kunder, for lige netop din forretning!

Hvor vigtigt er det?

Mere end 70% af danskerne mellem 16-89 år, er på Facebook og mere end hver anden logger på hver dag. Samtidig bruger danskerne i gennemsnit næsten 1 time hver eneste dag på de sociale medier.
Lad det lige synke ind…

Men hvordan kan du som firmaejer, så udnytte denne ekstreme udvikling til din fordel?

Svaret er mere komplekst end som så, men for at beskrive det nemt og simpelt, kan du i dag målrette din markedsføring langt mere præcist end det nogensinde har været tilfældet før.
Det vil sige, det er muligt at målrette dine annoncer, efter den målgruppe der på den ene eller anden vis, har vist interesse for dine produkter eller ydelser via deres profiler på de sociale medier.

De sociale Medier, kan derudover bruges både til at brande din virksomhed så langt flere får kendskab til den og de produkter/services du kan levere til dine kunder, ligeså vel kan det bruges til at skabe ekstra omsætning i form af flere salg, eller flere henvendelser på de ydelser du ønsker at levere flere af til dine potentielle kunder.

Her kan vi varetage alt lige fra, at håndtere dine Sociale Medie profiler til at skræddersy dine kampagner, så de rammer din ønskede målgruppe bedst muligt, med masser af muligheder for lækkert og fængende content, som kan skabe værdi for lige præcis dit firma!

Tag kontakt til os her via kontaktformularen og lad os tage en snak omkring dit potentiale samt muligheder for gevinst via de Sociale Medier.

Hvorfor er markedsføring på Facebook en god ide?

Mere end 3 millioner myndige danskere benytter Facebook minimum en gang om dagen. Heri ligger et kæmpe potentiale for at markedsføre sig på Facebook, og komme ud med dine reklamer og budskaber omhandlende dit firma eller salgsprodukt. Markedsføring på Facebook og andre sociale medier gør, at du har en stor kundegruppe samlet på et sted, og dermed har mulighed for at ramme de kunder som er relevante, for netop din virksomhed.  

Læs mere

Med så kæmpe et forbrug af Facebook vil markedsføring på dette sociale medie, være en rigtig god ide at begå sig ud i. Statistiker viser at mere end 70% af danskerne mellem 16-89 år, benytter denne platform og mere end hver anden er online hver dag. I gennemsnit viser det sig at danskerne bruger en time på de sociale medier, hver eneste dag.

Denne generationsudvikling kan bruges til stor fordel, da det betyder at du i dag har meget nemmere ved at målrette din markedsføring, på f.eks. Facebook, langt mere præcist end det nogensinde har været tilfældet før.

 

Sådan kan markedsføring på Facebook hjælpe din virksomhed

Som forklaret foroven er det en storslået ide at gøre brug af Facebook til markedsføring. Ved at markedsføre din virksomhed på Facebook, er det muligt at målrette dine annoncer, efter præcis den målgruppe som kan spores til at have vist interesse for dine produkter eller ydelser på den ene eller anden vis. Du kan altså sørge for at få mange flere henvendelser i præcis det geografiske område du søger, og genere flere salg af de produkter din virksomhed har den højeste fortjeneste på.

Branding er også meget vigtigt, og ligesom med markedsføring, så kan de sociale medier også bruges til at brande din virksomhed for at øge kendskabet til den og de produkter eller services du tilbyder at levere til dine kunder.

Ved at markedsføre jeres virksomhed på Facebook kan det hjælpe med at øge omsætningen i form af flere salg, eller øge antallet af henvendelser på de ydelser du ønsker at sælge ud af til flere af dine potentielle kunder.

De sociale medier bliver kun mere og mere vanedannende og befolkningen vokser sig mere afhængige af medier som Facebook, Instagram og selvfølgelig også  søgemaskinen Google. Det er denne fordel du bør udnytte, ved blandt andet at markedsføre dig på Facebook, da den baner vej for at du kan skabe stor vækst of værdi for din virksomhed.

Vidste du, at vi også hjælper virksomheder med at vækste ved hjælp af Google Ads annoncering? I-Vækst er et all around digital markedsførings bureau, der hjælper dig og din virksomhed med at skabe vækst og nå ud til nye kunder. Hvad end du har brug for hjælp til SEO eller hjemmeside udvikling, så står vi klar til at hjælpe dig.. 

 

Hos I-Vækst kan du nemt få eksperter til at optimere din markedsføring på Facebook

Du har forhåbentligt set guldminen i de sociale medier og potentialet i at markedsføre din virksomhed på Facebook. Det kan dog være nemmere at se pointen i den gode ide, end at udføre den helt perfekte markedsføringsstrategi. Derfor sidder vores team af professionelle markedsføringseksperter klar hos I-Vækst til at kunne varetage alt lige fra at håndtere dine profiler på de sociale medier, til at skræddersy dine kampagner.

Vi sørger for at ramme din ønskede målgruppe bedst muligt, med opmærksomhedsfangende og lækkert indhold, som skaber værdi for lige præcis dit firma.

Vores eksperter har mange års erfaring inden for online markedsføring i form af Google ads, Google SEO og markedsføring inden for alle tænkelige sociale medier.

Hvis din interesse er blevet fanget, og kunne du tænke dig at høre nærmere omkring dine muligheder for at få hjælp til markedsføring på Facebook, samt andre sociale medier, så kontakt os via vores kontaktformular, på telefon eller mail.

Vi ser frem til at tage en snak omkring dit potentiale og din virksomheds mulighed for gevinst.

Er du også interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder på de Sociale Medier samt annoncering?

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon eller email