Google (SEO)

SEO er den organiske del af Google, den såkaldt “gratis” del.

Her er mindst lige så mange fordele at hente, som der er ved Google Ads, men fordelene er anderledes.
Ved den organiske del af Google, betaler du ikke pr. klik der kommer og dermed besøgende på din hjemmeside eller webshop.

Mange vil derfor uden den store indsigt eller forståelse for Google, typisk lade sig friste til at vælge en SEO løsning fra start, da der ikke er merudgifter forbundet med den, men i mange tilfælde, ser vi faktisk at de er blevet rådgivet forkert, og slet ikke får det ønskede resultat ud af det, ift. deres situation.

Hvad betyder SEO?

SEO står for search engine optimization og oversat til dansk bliver det søgemaskineoptimering. I søgemaskineoptimering arbejder man med at ændre placeringen for specifikke søgeord og -fraser på Google og Bing.

SEO er oftest den langsigtede løsning

Det tager tid, og den tid koster penge, at kravle op af rangstigen og opnå de attraktive resultater på den organiske del af Google.
Er man først deroppe, hvor det er sjovt at være (side 1!) når dine kunder, søger på dine ydelser eller produkter, er det til gengæld fantastisk, så kan du skumme fløden, til den billigst mulige pris derfra.

Rådgivningen, ærligheden og forståelsen for din situation er ekstremt vigtig her.
Hvis du ønsker kunder her og nu, ønsker at få omlagt opgaverne i din kalender, så du kan opnå en højere avance ved dine arbejdstimer hurtigst muligt, eller hvis du ønsker at vækste dit firma nu eller lignende, så er SEO oftest kun anbefalelsværdigt, hvis det kombineres med Google Ads.

Da langt de fleste af dine kunder, såvel som alles kunder, sjældent går videre til side 2, 3 og derefter, handler det om at have is i maven, og have et firma som samarbejdspartner der investerer den nødvendige tid i dig og dit firma, for at få dig frem på side 1, hvor du vil kunne mærke effekten af SEO.

Hvad er SEO og hvorfor bør din virksomhed investere i hjælp til SEO?

Du har måske hørt ordet SEO, hvis du har undersøgt forskellige måder at udføre marketing på. Men hvad er det egentlig SEO står for, og er det vigtigt at få hjælp til SEO markedsføring? SEO er en forkortelse af “search engine optimization” som på dansk kaldes “søgemaskineoptimering”. Når man arbejder med SEO så er det for at ændre placeringen for specifikke søgeord og fraser på diverse søgemaskiner. I-Vækst tilbyder hjælp til markedsføring til virksomheder i alle størrelser. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi stærber efter at være dit fortrukne digitale markedsførings bureau

Læs mere

Det lyder måske nemmere sagt end gjort, og derfor mener vi at det er vigtigt med den helt rette hjælp til SEO markedsføring. Hvis du tænker at din virksomhed skal have hjælp til en udførelse af SEO er det vigtigt at at huske på, at SEO oftest er den langsigtede løsning. Det kræver hårdt arbejde og tid, at kravle op af rangstigen og opnå de attraktive resultater på den organiske del af Google – og den tid koster også penge.

Hvorfor bør din virksomhed så investere i hjælp til SEO, hvis det er tidskrævende og koster penge? Fordi at når man først er oppe på ranglisten, altså side 1, så er man der hvor det er aller sjovest at være. Når dine kunder søger på dine ydelser eller produkter, er det fantastisk, fordi det er der hvor du virkelig kan få det bedste ud af den lange ventetid.

Når du først er kommet op på side 1 så kræver det ikke den store plan at forblive deroppe, så sættes fokuset på vedligeholdelse. Det er den store forskel mellem Google SEO og Google ads – hvor Google ads er en kortsigtet plan og effekten kan hurtigere mærkes, men i kortere tid. Hos I-Vækst får du den rette hjælp til SEO. 

Tænker du at det lyder fedt med en langsigtet plan for din virksomhed, med mulighed for at høste en længere varende effekt, så bør du helt klart investere i hjælp til SEO, for din virksomhed.

 

Hvordan kan SEO hjælpe din virksomhed til at opnå succes?

Google er den største søgemaskine og trumfer alt konkurrencen. Google bruger informationer fra din sides hastighed, metabeskrivelser og SEO-tekster med keywords mm. til at matche brugernes søgeord så vidt som muligt til din virksomheds hjemmeside, for at sikre at brugerne opnår det mest relevante søgeresultat. Derfor er det også vigtigt at have en SEO optimeret hjemmeside. Hos I-Vækst kan vi også hjælpe dig med hjemmeside udvikling så du altid har en SEO optimeret hjemmeside. 

SEO kan derfor hjælpe din virksomhed til at opnå en øget omsætning og skabe mere succes med dine online kampagner. Når du får hjælp til SEO er det en langsommere procces end hvis du vælger at investere i hjælp til Google ads, men det langsigtede mål er meget effektivt, og du kan også regne med ROI på længere sigt.

Med hjælp til SEO kan du derfor på længere sigt kalde det en billigere investering, som kan holde din virksomhed godt kørende i en længere periode, med en stor garanti for at kunne tjene din investering hjem igen – og igen.

  

Den oplagte virksomhed til at hjælpe dig med SEO

SEO er som beskrevet foroven en fantastisk investering til at kunne hjælpe din virksomhed med at opnå succes og en forøget omsætning. Processen er dog længere sigtet og kan godt være vanskelig at begå sig ud i, uden den rette erfaring. For at opnå de bedste resultater for din virksomhed er det derfor en oplagt mulighed at søge hjælp til SEO hos vores virksomhed, I-Vækst.

Vores eksperter besidder mere end 10+ års erfaring indenfor udvikling af hjemmesider og markedsføring i form af SEO, Google ads og Facebook markedsføring. Få hjælp til SEO af specialister med mere end 10 års erfaring. Vores team sidder klar til at hjælpe din virksomhed med SEO markedsføring, og overtage samt håndtere den tidskrævende proces for dig, så du bekymringsløst kan læne dig tilbage, og fokusere på andre vigtige aspekter for dit firma.

Det er sjælendt at dine kunder, såvel som alles kunder, går videre til side 2, 3 mm. – det er derfor vigtigt at være tålmodig. I processen er det oplagt at kunne have et firma som samarbejdspartner, som kan investere den nødvendige tid i dig og dit firma, for at få dig frem på side 1, hvor din virksomhed vil kunne mærke effekten af SEO.  

Fjern den tunge vægt fra dine skuldre ved at blive vores samarbejdspartner, og giv din virksomhed den bedste langsigtede investering. Få den perfekte hjælp til SEO og se din virksomhed rangere på diverse søgemaskiner. 

Er du også interesseret i, at høre nærmere omkring dine muligheder og potentiale for at få indfriet dine drømme via SEO

Kontakt os via kontaktformularen, på telefon eller email